Редовен читател на Plovdiv24.bg сигнализира за счупени стъкла на спирката на

...
</TD
>Редовен читател на Plovdiv24.bg сигнализира за счупени стъкла на спирката на
Коментари Харесай

Пловдивчанин с решение срещу чупенето на спирки в Пловдив

Редовен четец на Plovdiv24.bg  алармира за счупени стъкла на спирката на градския транспорт на кръговото кръстовище на бул. " Санкт Петербург " и " Освобождение ".

Ето какво тъкмо ни написа той:

" Уважаема медия,

най-малко осем пъти спирката на Метро е вандализирана, като на 28 април по доброжелателна самодейност на общински консултант организирахме среща със заместник-кмета.

Едно от предложенията беше на проблематични спирки да се слагат здрави плоскости, като краткотрайния заместващ плексиглас при Римския стадион - изцяло неразграничим от стъкло, резистентен на атмосферни въздействия, извънредно здрав и за похлупак на ниска цена!

Друг мой другар още при започване на годината също е имал среща съответно за тази спирка и е получил обещания за бърз ремонт, табло и камера.

Ремонтът беше муден, като към момента няма табло, а единствената камера си остава тази чак на кръстовището зад д ърветата.

Спирката беше още веднъж потрошена естествено и ползвам фотоси, по какъв начин се ремонтира в Пловдив.

Закаленото стъкло се пръска с лекост, когато е срещнато от остри твърди предмети и ръбове, или прегъване заради несъответстващо застопоряване.

Липсват държачи и гумички за тях, като последните не са стегнати и стъклото се опира непосредствено в острия борд на метала. Много от стъклата се обтягат и оставят по този начин, че при най-малък удар и даже напън да се чупят. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР